Біткоїн знову б’є рекорди: який зліт пророкують головній криптовалюті – 24 Новини

Біткоїн знову б’є рекорди: який зліт пророкують головній криптовалюті

Після лютневого відкату вниз, біткоїн знову підбадьорився і почав бити нові рекорди. Вартість головної криптовалюти легко здолала раніше недосяжний рубіж у 60 тисяч і впевнено підбирається до 62.

Незважаючи на те, що багато людей, як і раніше, скептично налаштовані стосовно до криптовалюти, усе більше людей вважають за краще зберігати свої заощадження саме в біткоїнах. Це сприяє капіталізації цієї валюти, яка на сьогодні вже знову перевищила 1 трильйон доларів.

Сьогодні, 14 березня, вночі вартість біткоїна двічі підібралася до позначки в 61 626 доларів. На ранок вона трохи знизилася, проте нижче 60 тисяч доларів сьогодні вона не опускається.

Головними каталізаторами зростання вартості біткоїна стали дві події у світі фінансів. Глава Європейського центрального банку Крістін Лагард пообіцяла прискорити видачу компаніям безвідсоткових кредитів, а президент США Джо Байден підписав другий пакет фінансової допомоги для громадян країни.

У минулому році перший пакет такої допомоги по тисячі доларів громадяни США отримали ще від Дональда Трампа. Тоді практично всі ці гроші були вкладені ними або в цінні папери, або в криптовалюту. Тоді це також прискорило зростання вартості біткоїна. І ось зараз на тлі фінансових очікувань він знову почав рости.

Біткоїн знову б'є рекорди: який зліт пророкують головній криптовалюті

усе більше людей схиляються до думки, що криптовалюта є більш надійним засобом зберігання накопичень, ніж традиційні гроші. Адже лише за минулий рік у світі приблизно на чверть зросла доларова маса, що також підриває довіру до поки ще основного платіжного засобу. Багато країн, намагаючись підтримати своїх громадян під час пандемії, включили друкарські верстати і збільшили грошову масу. У той же час, кількість біткоїнів так швидко не приростає.

Тому аналітики дають різні прогнози щодо його вартості. Одні кажуть, що вже в цьому році він може злетіти до 390 тисяч доларів. Інші стверджують, що його річний максимум може бути і вище – до мільйона в американській валюті.

Зрозумілим є одне: біткоїн і надалі буде рости в ціні. Тим паче, що сьогодні до нього привертають свої погляди багато великих інвесторів. На тлі зростання грошової маси традиційних валют він виглядає втіленням постійності, і це додає йому ціни.


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Мы в соц. сетях