Ethereum б’є рекорди: ще одна криптовалюта різко пішла вгору – 24 Новини

Ethereum б’є рекорди: ще одна криптовалюта різко пішла вгору

На ринку криптовалют позначився ще один фаворит. Друга найбільша криптовалюта Ethereum (Ефіріум) б’є власні рекорди. Вона досягла історичного максимуму і тепер коливається трохи нижче під цією планкою. Причому, судячи з усього, Ethereum увійшов у фазу зростання і навіть не думає здавати позицій.

На тлі успішного сходження головної криптовалюти, біткоїна, Ethereum також демонструє безпрецедентне зростання. Так, у суботу, 3 квітня, він відчутно рвонув вгору, досягнувши свого історичного максимуму – 2148 доларів.

Аналітики ринку вважають, що Ethereum-у непогано допомогла Visa, яка заявила, що буде проводити транзакції з цієї криптовалютою. Партнером Visa в цих операціях із цифровими грошима буде банк Anchorage, який працює з таким видом грошей, а також платформа Crypto.com.

Ethereum б'є рекорди: ще одна криптовалюта різко пішла вгору

Підстьобнуло інтерес інвесторів до Ethereum-у і визнання Марка Кьюбана, який володіє баскетбольним клубом НБА Dallas Mavericks. Він заявив, що має портфель криптовалют, який на 60% наповнений біткоїнами і на 30% – Ethereum. За словами Кьюбана, він почав купувати Ethereum чотири роки тому і анітрохи про це не шкодує. На його думку, саме Ethereum знаходиться “найближче до справжньої валюти”.

При цьому головна криптовалюта, біткоїн, теж після майже місячного падіння знову пішла вгору. Зараз він коливається в коридорі між 57 і 60 тисячами доларів. Побити свій же рекорд в розмірі 61,7 тисячі доларів йому поки не вдається, проте всі аналітики визнають, що це – питання найближчого часу.

У той же час, деякі експерти припускають, що біткоїну можуть підрізати крила, якщо його почнуть забороняти на державному рівні. Адже він уже створює серйозну конкуренцію державним платіжним засобам. Однак інші експерти упевнені, що цього не станеться, оскільки біткоїн уже подолав “точку неповернення”, коли його можна було заборонити.


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Мы в соц. сетях