Monobank блокує кредитний ліміт і перетворює клієнтів на боржників – 24 Новини

Monobank блокує кредитний ліміт і перетворює клієнтів на боржників

Клієнти monobank скаржаться на дивні дії банку. Спочатку людям виділяють кредитні ліміти, наполегливо пропонують користуватися грошима, а потім несподівано блокують рахунок і вимагають терміново повернути борг.

На сайті “Мінфін” користувач з ніком “Vika13345” поділилася своєю сумною історією співпраці з monobank. Жінка потрапила в дуже неприємну ситуацію, тому емоційно назвала банк “обманщиком”.

“Дорогий обманщик монобанк! Наша співпраця тривало близько 2х років, за які я розчарувалася в тобі повністю! Почну з початку: пару місяців тому мені дали кредитний ліміт на 10 тисяч, з пільговим періодом, я зраділа і почала використовувати ці гроші. Через пару тижнів мені пишуть що мій кредитний ліміт анулювали, і пільгового періоду у мене немає вже! закрийте борг! і за пару хвилин я з людини з кредитним лімітом перетворилася в боржника …”- написала Vika13345 в своєму відгуку про роботу monobank.

Monobank блокує кредитний ліміт і перетворює клієнтів на боржників

Автор коментаря зазначила, що зверталася за поясненням в monobank, однак там відмовилися давати будь-які пояснення, а лише послалися на спеціальну систему, яка сама вирішує, кому продовжити, а кому заблокувати кредитний ліміт.


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Мы в соц. сетях