Не зброєю єдиною: Британія надасть Україні гарантію за кредитами на $500 мільйонів – 24 Новини

Не зброєю єдиною: Британія надасть Україні гарантію за кредитами на $500 мільйонів

Британія готова запропонувати пряму економічну підтримку, надати оборонну зброю і викрити спроби Росії розробити фальшиві приводи для вторгнення.

Уряд Великобританії оголосив про новий економічний пакет, покликаний підтримати збереження стабільності в Україні.

Як повідомляється на урядовому сайті цієї країни, міністр закордонних справ Ліз Трас підтверджує готовність країни гарантувати кредити на суму до $500 млн для підтримки України та пом’якшення економічних наслідків російської агресії.

“Великобританія готова надати гарантії кредитування Багатостороннього банку розвитку для проектів, які будуть підтримувати економічну стабільність і життєво важливі реформи, такі як боротьба з корупцією. Ця підтримка допоможе пом’якшити економічні наслідки для економіки України через агресію Росії”, – йдеться в повідомленні.

За словами Трас, Британія готова запропонувати пряму економічну підтримку, надати оборонну зброю і викрити спроби Росії розробити фальшиві приводи для вторгнення.

“Ми вкладаємо свої гроші в те, про що говоримо, і використовуємо економічний досвід і силу Великобританії, щоб підтримати народ України. Ці гарантії можуть допомогти влити життєво важливий капітал в Україну і допомогти її економіці витримати бурю російської агресії”, – сказала вона.


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Мы в соц. сетях