Середня зарплата в Києві підвищилася до 35 тисяч гривень: кому платять більше всіх – 24 Новини

Середня зарплата в Києві підвищилася до 35 тисяч гривень: кому платять більше всіх

У вересні середня заробітна плата в Києві збільшилася на 400 грн, в порівнянні з серпнем, і склала 35,1 тис. грн. У той же час, в інших містах України середня зарплата за місяць зменшилася на 350 гривень.

Київ залишається лідером за рівнем доходів населення в Україні. На найвищі оклади претендують менеджери середньої ланки, IT-фахівці початкового рівня і керівники. Таких в Україні близько 21%. Їм в середньому платять 25-35 тисяч гривень.

Вакансій, які пропонують зарплату від 55 тис. грн, – 13%, ще 15% киян можуть розраховувати на зарплату від 70 тисяч гривень і вище. До них відносяться IТ-спеціалісти середньої компетенції (зарплати близько 70 тис. грн), керівники вищого ешелону (близько 65 тис. грн) і юристи (середня зарплата – 58 тис. грн).

Середня зарплата в Києві підвищилася до 35 тисяч гривень: кому платять більше всіх

Найнижчі зарплати пропонують студентам, які шукають підробіток на неповний робочий день (від 10 тис. грн), охоронцям (11 тис. грн) і фахівцям зі сфери послуг (середній оклад офіціантів, барменів, хостес і бариста в Києві складає трохи більше 11 тис. грн). Якщо аналізувати ринок вакансій, то близько третини всіх вакансій Києва (32%) відкриті для фахівців без досвіду роботи або з мінімальним досвідом роботи (до одного року); ще 43% роботодавців шукають фахівця з досвідом роботи від року до трьох; 23% вакансій доступні кандидатам з досвідом роботи до шести років.

ІТ-індустрія залишається лідером за кількістю вакантних посад (21% всіх актуальних вакансій Києва). Також компанії активно беруть на роботу менеджерів з продажу (14%) і експертів у сфері маркетингу, реклами і PR (9%).


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Мы в соц. сетях