У “Нафтогазі“ розповіли українцям, скільки їм доведеться доплатити за перехід на тариф “Річний“ – 24 Новини

У “Нафтогазі“ розповіли українцям, скільки їм доведеться доплатити за перехід на тариф “Річний“

Нові річні тарифи на газ запрацювали в Україні з 1 травня, але клієнти “Нафтогазу” зможуть перейти на них після закінчення терміну дії своїх старих договорів. Клієнтів цікавить питання, чи потрібно буде оплачувати різницю між двома тарифами, і скільки складе доплата. Про це докладно розповіли на сторінці компанії у Facebook.

“Нафтогаз” пояснив, що українці, які платять за газ за тарифом “Річний”, будуть переведені на тариф “Фіксований”, за умовами якого їм потрібно платити фіксовану суму за певний спожитий обсяг газу. При закінченні дії тарифного плану, обсяги газу будуть перераховані: якщо людина спожила менше, ніж передбачалося, то їй повернуть різницю, а якщо більше – то цю ж різницю потрібно буде доплатити.

У “Нафтогазі“ розповіли українцям, скільки їм доведеться доплатити за перехід на тариф “Річний“

Якщо загальний спожитий обсяг блакитного палива перевищує “ліміт”, то різницю потрібно буде оплатити за ціною старого тарифного плану “Річний”. Наприклад, якщо клієнт компанії раніше укладав договір з “Нафтогазом” за ціною за газ 5.24 грн / кубометр, то за такою ж ціною він буде оплачувати різницю у разі потреби. Як відомо, українці до 1 травня 2021 року укладали договори з “Нафтогазом” на 12 місяців за нижчою ціною, ніж було запропоновано зараз. На сьогоднішній день “Нафтогаз” продає газ за річним тарифом 7,96 грн/кубометр для побутових споживачів і для клієнтів ПОН – за ціною 9,57 грн/кубометр.

Змінити тарифний план на газ українці можуть в режимі онлайн – в особистому кабінеті на my.gas.ua або в чат-боті, а також зателефонувавши в контакт-центр “Нафтогазу”.


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Мы в соц. сетях