Біля американського Капітолію затримано озброєного чоловіка – 24 Новини

Біля американського Капітолію затримано озброєного чоловіка

Він планував ” зупинити злодійство”

Біля Капітолію у Вашингтоні затримали озброєного чоловіка. Затриманий мав при собі 9-міліметровий пістолет Sig Sauer і 20 патронів. Про це повідомив телеканал CNN.

Як зазначає телеканал, 71-річний затриманий планував “зупинити злодійство”, а також мав список сенаторів і представників як з Конгресу США, так і з уряду штату Західна Вірджинія. Також у нього була контактна інформація цих політиків.

Зазначається, що затриманий кричав на нацгвардійців, які охороняють периметр Капітолію, коли до нього підійшли поліцейські.

Даючи свідчення правоохоронцям, затриманий сказав, що його”турбує чесність виборів”. Затриманий також заявив, що його діяльність – це “праведність, справедливість і істина”.

Нагадаємо, 6 січня група прихильників Дональда Трампа увірвалася в будівлю Конгресу. Протестувальники вступили в сутички з поліцією, правоохоронці у відповідь застосували сльозогінний газ. Десятки людей були затримані, п’ять людей загинули під час штурму. У столиці США було введено комендантську годину, в місто ввели Національну гвардію.

Через три тижні після нападу прихильників Дональда Трампа на Капітолій американські спецслужби з’ясували 400 імен причетних до цієї акції, 130 осіб вже затримані


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Мы в соц. сетях