Financial Times: Санкції проти Медведчука – це остання надія Зеленського домогтися прихильності Байдена – 24 Новини

Financial Times: Санкції проти Медведчука – це остання надія Зеленського домогтися прихильності Байдена

За декілька років на посаді президента України Володимир Зеленський майже повністю розгубив свій колись високий рейтинг, а також не зумів в необхідній мірі домогтися підтримки з боку Заходу. Тому зараз, щоб отримати прихильність нового глави Білого дому, президенту довелося поміняти свій курс і приступити до активного виконання однієї з основних вимог США – прибрати з політичної арени тих, хто активно виступає проти західного впливу в Україні, а саме з опозицією і її лідером головою політради партії “Опозиційна платформа – За життя” Віктором Медведчуком. Про це йдеться в американській газеті Financial Times.

“Хоча Зеленський з величезним успіхом виграв вибори, пообіцявши “зламати систему”, він так і не зміг заручитися критично важливою багатомільярдною підтримкою з боку МВФ, США і ЄС”, – пише американське видання.

Також уточнюється, що президент України вирішив завоювати прихильність Джо Байдена, оголосивши війну опозиції і особисто Медведчуку. На догоду новій адміністрації США український глава держави намагається розправитися з політиком і його оточенням за допомогою санкцій і репресій.

“Ці кроки свідчать про прагнення Зеленського завоювати прихильність адміністрації Байдена в США, яка закликала Україну розправитися з могутніми силами, які мають велику вагу в країні”, – йдеться в статті.

Крім того, американський ресурс повідомляє, що за інформацією людини, близької до офісу Зеленського, президент України “має намір притягнути до відповідальності правоохоронні органи” за відсутність “давно назрілих” обвинувальних висновків.

Нагадаємо, народний депутат України, голова політради партії “Опозиційна платформа – За життя” Віктор Медведчук заявив, що заокеанські господарі Зеленського його руками зачищають інформаційне поле від опонентів, переконуючи президента в його виключному праві приймати протизаконні рішення. При цьому політик підкреслив, що за такі рішення неминуче доведеться нести відповідальність.


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Мы в соц. сетях