Главу прес-служби президента Киргизстану затримали за підозрою у вимаганні хабара – 24 Новини

Главу прес-служби президента Киргизстану затримали за підозрою у вимаганні хабара

У Киргизстані затримано завідувача відділу інформаційної політики апарату президента Нургази Анаркулов. Його підозрюють у вимаганні хабара в особливо великому розмірі. Про це пише “Сіньхуа” з посиланням на Державний комітет національної безпеки (ДКНБ) країни.

Спецслужбами встановлено, що глава відділу інформаційної політики апарату президента, зловживаючи займаним посадовим становищем і переслідуючи мету особистого матеріального збагачення, вимагав грошові кошти в особливо великому розмірі у претендента на одну з керівних державних посад.

“У світлі відбуваються суспільно-політичних процесів в Киргизстані почастішали факти вимагання грошових коштів під приводом отримання схвалення у вищого керівництва країни з питань державного управління, в тому числі кадровим призначенням”, – йдеться в прес-релізі ДКНБ.

Нургази Анаркулов був призначений завідувачем відділом інформаційної політики апарату президента в жовтні 2020 року. Раніше він вже затримувався за вимагання – в травні 2012 року Анаркулов, будучи головним редактором однієї з місцевих газет, вимагав гроші у підприємця, погрожуючи опублікувати компрометуючі матеріали.


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Мы в соц. сетях