Кіпр відклав відкриття кордонів для українців: У посольстві назвали причину – 24 Новини

Кіпр відклав відкриття кордонів для українців: У посольстві назвали причину

Про конкретні терміни зняття заборони наразі не йдеться.

Влада Кіпру відтермінувала відкриття кордонів для туристів із низки країн, зокрема і з України, через побоювання щодо нових штамів коронавірусу. Про це йдеться в коментарі Консульського відділу посольства України в Республіці Кіпр, повідомляє “Європейська правда”.

“За результатами засідання уряду 25 лютого глава МОЗ Константінос Іоанну заявив, що епідеміологічна ситуація у всіх регіонах Кіпру, крім міста Лімасол, покращилася, але залишається на прикордонному рівні і легко може знову погіршитися. Зокрема, занепокоєння викликають дані Європейського центру профілактики та контролю захворювань (ECDC), які свідчать про те, що нові штами вірусу спричиняють більш масштабне зараження”, – зазначили в посольстві.

Як зазначається, з 1 березня план уряду Кіпру передбачає застосування нової категоризації країн. Її переглядатимуть щоп’ятниці на основі щоденного звіту Європейського центру профілактики та контролю захворювань.

“Тому, про конкретні терміни відкриття в’їзду саме для України, або інших країн, не йдеться – щотижня дані будуть переглядатися та публікуватися на офіційному сайті”, – додали в посольстві. 

Нагадаємо, минулого тижня Кіпр оновив правила в’їзду до країни, закривши кордони для туристів з України та деяких інших країн. 


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Мы в соц. сетях