Конгрес США схвалив перший транш безпекової допомоги Україні – 24 Новини

Конгрес США схвалив перший транш безпекової допомоги Україні

Про схвалення траншу поінформував міністр оборони США

Конгрес США схвалив перший транш допомоги у рамках Ініціативи безпекової допомоги Україні. Про це повідомила пресслужба Міністерства оборони України.

Зазначається, що міністр оборони України Андрій Таран провів телефонну розмову з міністром оборони США Ллойдом Остіном, під час чого американський урядовець поінформував про схвалення Конгресом США першого траншу допомоги.

Також Остін подякував за продовження участі українських сил у складі міжнародних операцій, а сторони обговорили практичні кроки реалізації статусу України як партнера НАТО з розширеними можливостями. У свою чергу, український міністр запросив Остіна взяти участь у святкових заходах з нагоди 30-ї річниці Незалежності України.

Нагадаємо, не так давно міністр оборони Андрій Таран заявив, що Україна готова збільшити національні внески в операції під проводом НАТО та направити до роботи у структурах Альянсу додатковий персонал. За його словами, такі дії мають наблизити Україну до членства в НАТО.

Раніше повідомлялося, що в Конгресі США зареєстрували законопроєкт  який передбачає запровадження заборони на визнання американським урядом російської анексії Криму. Автором документу є член Палати представників від Демократичної партії Джеральд Конноллі.


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Мы в соц. сетях