Прес-секретаря Навального Кіру Ярмиш затримали в Москві у новій справі – 24 Новини

Прес-секретаря Навального Кіру Ярмиш затримали в Москві у новій справі

Ярмиш затримали в спецприймальнику, за півгодини до того, як повинен був завершитися термін її попереднього арешту, пов’язаного із закликами росіян до участі в акціях на підтримку Навального

Прес-секретаря російського опозиціонера Олексія Навального Кіру Ярмиш затримали в Москві в черговий раз, у новій справі. Про це повідомила її адвокат Вероніка Полякова у мікроблозі в Twitter.

Кіру Ярмиш затримують за ст. 91 КПК прямо в спецприймальнику. Статус підозрюваної за ч. 1 ст. 236 КК”, – уточнила адвокат.

Йдеться про порушення санітарно-епідеміологічних норм. Як уточнює “Медіазона” із посиланням на Полякову, термін попереднього арешту її підзахисної завершувався о 23:00. Ярмиш була затримана за півгодини до цього.

Матеріали “санітарної справи” передали з МВС до Слідчого комітету.

Раніше підозрюваними у цій справі були визнані учасниця Pussy Riot Марія Альохіна, продюсер “Навальний LIVE” Любов Соболь, глава Московського штабу Навального Олег Степанов, глава “Альянсу лікарів” Анастасія Васильєва та брат Навального Олег Навальний. Тверський суд Москви їх усіх відправив під домашній арешт.

За інформацією “РБК”, вперше Ярмиш заарештували 22 січня на дев’ять діб за ч.2 ст. 20.2 КпАП (“Організація несанкціонованого заходу”). Затримали її після того, як вона публічно закликала росіян вийти на не узгоджені з владою протести на підтримку Навального.

 


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Мы в соц. сетях