Російський суд відправив Навального до колонії на 3,5 роки – 24 Новини

Російський суд відправив Навального до колонії на 3,5 роки

Суд змінив для Навального умовний строк ув’язнення на реальний

Російського опозиціонера Олексія Навального суд Москви відправив до колонії загального режиму на 3,5 роки. Таким чином, суд змінив вирок з умовного строку на реальний у справі “Ів Роше”. Про це повідомляє “Нова газета”.

Змінити умовний строк на реальний попросила Федеральна служба виконання покарань Росії. Своє прохання вони пояснили тим, що Навальний нібито постійно порушував вимоги випробувального строку, за якими він мав двічі на місяць приходити до інспекції. 

Там стверджують, що після лікування та виписки з німецької клініки “Шаріте” Навальний жодного разу не з’явився на реєстрацію у відділення, хоча, на їхню думку, об’єктивних причин для відсутності не було. 

Відомо, що біля будівлі суду протягом дня правоохоронці затримували прихильників опозиціонера, журналістів та людей, які опинилися поряд.

Нагадаємо, 17 січня російського опозиціонера Олексія Навального затримали в аеропорту “Шереметьєво” при проходженні паспортного контролю. Він повертався до РФ з Німеччини, де лікувався після отруєння в Томську. 

В управлінні ФСВП у Москві заявили, що Навального затримали за ухилення від явки до кримінально-виконавчої інспекції як умовно засудженого за злочин. 

Наступного дня в російських Хімках просто у відділенні поліції відбулося судове засідання над Навальним.


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Мы в соц. сетях