Сан-Марино стала 30-ю країною в світі, яка зареєструвала вакцину від коронавірусу “Супутник V” – 24 Новини

Сан-Марино стала 30-ю країною в світі, яка зареєструвала вакцину від коронавірусу “Супутник V”

Реєстрацію провели в рамках прискореної процедури

Республіка Сан-Марино схвалила застосування російської вакцини” Супутник V” проти коронавірусу. Про це повідомляється в прес-релізі Російського фонду прямих інвестицій, передає “ТАСС”.

“РФПІ оголошує про рішення Міністерства охорони здоров’я Сан-Марино схвалити застосування російської вакцини проти коронавірусу “Супутник V”. Реєстрація здійснена в рамках прискореної процедури. Республіка Сан-Марино стала 30-ю країною світу, яка схвалила застосування вакцини “Супутник V”, – зазначено в повідомленні.

Республіка завершила процес придбання вакцини “Супутник V”, йдеться в заяві, поширеній Державним секретаріатом у закордонних справах країни-анклаву на Апеннінському півострові.

“Державний секретаріат із закордонних справ, охорони здоров’я та соціальної безпеки оголошують про завершення процесу придбання вакцини “Супутник V”. Дозвіл використовувати препарат на території Республіки дозволить отримати в найближчі дні перші дози вакцини, за якими піде подальша партія для здійснення повторної ін’єкції (щепленим) через місяць”, – йдеться в заяві.

У заяві наголошується, що угода з РФПІ стала можлива завдяки “надійним міжнародним відносинам Сан-Марино з Російською Федерацією”.

Раніше Верховний представник ЄС із закордонних справ і політики безпеки Жозеп Боррель заявив, що Євросоюз, можливо, допустить російську вакцину на свій ринок.

Важливо, що міністр охорони здоров’я Максим Степанов 16 лютого заявив, що в Україні вакцинація від коронавірусу не почалася у встановлений термін через проблеми з логістикою.

Разом з тим наступного дня Степанов запевнив, що до кінця поточного тижня Україна отримає вакцину від Covid – 19 AstraZeneca.

У ніч на 19 лютого Степанов вилетів до Індії на переговори з Інститутом сироватки щодо поставки вакцини і пообіцяв особисто проконтролювати відправку першої партії на місці.


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Мы в соц. сетях