Швеція заборонила в’їзд із Норвегії через новий штам коронавірусу – 24 Новини

Швеція заборонила в’їзд із Норвегії через новий штам коронавірусу

Також заборонений в’їзд з Великобританії і Данії

Уряд Швеції оголосив про заборону на в’їзд з Норвегії в неділю для того, щоб знизити ризик поширення нового варіанту коронавірусу. Міністерство закордонних справ рекомендує утриматися від поїздок до Норвегії.  Про це повідомляє The Local.

“Заборона діє з півночі до 14 лютого і може бути продовжена при необхідності”, – заявив міністр внутрішніх справ Мікаель Дамберг на прес-конференції. 

Одночасно в країні продовжено заборону на в’їзд з Великобританії і Данії до 14 лютого.

Повідомляється, що Швеція в грудні оголосила про заборону на місяць на в’їзд в країну з Великобританії і Данії через новий варіант коронавірусу. Винятки поширювалися на вантажоперевезення, а також на людей, у яких існує гостра сімейна необхідність для поїздок. 

Норвезький уряд 23 січня ввів серію дуже суворих обмежень в Осло і дев’яти муніципалітетах через спалах британського варіанту коронавірусу.

Відзначається, що за даними Шведського агентства громадської охорони здоров’я на сьогоднішній день підтверджено близько 50 випадків захворювання, переважна більшість випадків виявлені у людей, які були за кордоном.

За даними сайту Worldometers Швеція знаходиться на 29 місці за кількістю виявлених випадків Covid-19. З початку карантину інфіковано 547 тис. 166 осіб, з яких 11 005 випадків летальні. Норвегія знаходиться на 88 місці за кількістю виявлених інфікованих. З початку карантину інфіковано 60 тис. 803 осіб, з яких 544 випадків летальні. 


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Мы в соц. сетях