США можуть ввести нові антиросійські санкції вже цього тижня – 24 Новини

США можуть ввести нові антиросійські санкції вже цього тижня

Санкції щодо РФ можуть ввести через отруєння і переслідування Олексія Навального.

Президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден може вперше на своїй новій посаді ввести санкції щодо Російської Федерації через отруєння і переслідування опозиційного політика Олексія Навального. Про це повідомляє CNN посилаючись на джерела в адміністрації глави держави.

Згідно з повідомленням, санкції введуть в узгодженні з Європейським Союзом. У найближчі дні офіційні особи США і ЄС уточнять заходи і терміни.

Як зазначається, санкції, які стануть першими американськими обмежувальними заходами проти Росії при Байдені, зададуть тон політиці Вашингтона щодо Москви.

За словами джерел, адміністрація нового президента прагне послати рішучий сигнал про права людини і важливість дій разом з союзниками при дотриманні цих санкцій.

Нагадаємо, раніше Кабінет міністрів України подав заяву до Європейського суду з прав людини зі звинуваченнями проти Російської Федерації. Вдалося з’ясувати, що одним з епізодів, який фігурує в звинуваченнях, є замах на вбивство опозиціонера Олексія Навального з використанням нервово-паралітичної речовини “Новачок”, яка є в розпорядженні тільки російських спецслужб.


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Мы в соц. сетях