Цунамі в країні: В Індії будують вогнища для кремації в парках і на автостоянках – 24 Новини

Цунамі в країні: В Індії будують вогнища для кремації в парках і на автостоянках

Водночас у ВООЗ назвали причину COVID-спалаху в Індії

Крематорії в столиці Індії Делі будують імпровізовані похоронні вогнища, бо в місті не вистачає місця для кремації. Про це повідомляє BBC.

Зазначається, що у крематорії Сараї Кале Хан побудували не менше 27 нових вогнищ і ще десятки – в прилеглому парку. Чиновники також шукають додатковий простір біля русла міської річки Ямуна.

Крематорій Газіпур в Східному Делі поставив ще 20 вогнищ на автостоянці.

Крім того, повідомляється, що влада Делі вирубала дерева в міських парках для розпалювання похоронних вогнищ. Родичів померлих також попросили допомогти з кремаціями, складаючи дрова і допомагаючи в інших ритуалах.

Персонал крематоріїв працює цілодобово. Одна з офіційних осіб повідомила газеті Indian Express, що на кремацію чекають від трьох до чотирьох годин. На спалювання кожного тіла йде до шести годин.

Новини за темою: ЄС планує досягти колективного імунітету від COVID-19 до середини літа

Водночас Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ) заявила, що спалах COVID-19 в Індії був викликаний “ідеальним штормом” масових зібрань, більш заразними штамами та низьким рівнем вакцинації. Про це повідомляє The Guardian із посиланням на офіційного представника ВООЗ Таріка Яшаревича.

Один із варіантів коронавірусу, що циркулює в Індії – B1617 – вважається більш заразним. Однак Яшаревич застеріг від того, щоб вважати мутацію вірусу єдиною причиною хвилі в країні. За його словами, міра, якою мутації відповідальні за зростання кількості заражень, неясна, оскільки є й інші фактори – такі як масові зібрання.

ВООЗ також заявила, що системі охорони здоров’я Індії завдавали  непотрібного тиску і люди, які в паніці прямували в лікарні, коли вони могли вилікуватися від COVID-19 удома – адже лише близько 15% пацієнтів з COVID-19 потребують госпіталізації.

Раніше повідомлялося, що у столиці Індії, місті Нью-Делі, провели масову кремацію осіб, які померли від коронавірусної хвороби COVID-19.


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Мы в соц. сетях