У Британії попередили теракт і вбивство 7-річного принца Джорджа – 24 Новини

У Британії попередили теракт і вбивство 7-річного принца Джорджа

Спадкоємця престолу планували вбити через отруєне морозиво

У Великій Британії правоохоронці попередили вбивство 7-річного принца Джорджа, якого планували позбавити життя через отруту в морозиві. Про це повідомляє The Independent.

Зазначається, що 27-річний чоловік на ім’я Сахайб Абу планував вбивство під час пандемії COVID-19. Він дізнався, що принц Джордж любить морозиво, яке королівська родина зазвичай купує в одному магазині, тому зловмисник вирішив отруїти всю партію солодощів в супермаркеті.

Проте співробітник британської поліції під прикриттям зв’язався з Абу в Telegram-групі, під час чого вони обговорили можливість купівлі вогнепальної зброї. Крім того, зловмисник про свого “брата”, якого “невірні” посадили на 28 років.

“Знаєш, який у нього був план? Ось там-то знаходиться оселя королівської сім’ї, піти до найближчого Sainsbury’s та… підкласти отруту в морозиво, отже, королівська сім’я піде і купить там морозиво… Вони куплять морозиво та, найвірогідніше, його з’їсть їхній син”, – написав Абу.

Для здійснення теракту зловмисник придбав 18-дюймовий меч, ніж, балаклаву та рукавички. У результаті в червні минулого року Сахайба Абу заарештували. При цьому автором плану вважають пропагандиста ІДІЛ Хусейна Рашида, який раніше розміщував у мережі заклики вбити принца Джорджа. У 2018-му році його засудили до 25 років тюрми.

Нагадаємо, нещодавно чоловік королеви Єлизавети ІІ, 99-річний герцог Единбурзький Філіп занедужав та потрапив до лондонського госпіталю Edward VII King. Повідомлялося, що його нездужання ніяк не пов’язано з коронавірусом.


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Мы в соц. сетях