У мережі з’явилися листи принца Філіпа до невістки принцеси Діани – 24 Новини

У мережі з’явилися листи принца Філіпа до невістки принцеси Діани

Листи показали, з якою любов’ю він ставився до невістки принеси Діани

Лише після того, як чоловік королеви Єлизавети ІІ принц Філіп пішов з життя, громадськість дізналася, з якою любов’ю він ставився до невістки принеси Діани. У мережі з’явилися фрагменти їхнього листування. Про це повідомляє The Sun.

Зокрема, свекор принцеси Діани принц Філіп зробив чи не найбільше, щоб перша дружина сина Чарльза відчувала себе прийнятою в королівській родині. Ба більше, саме він доклав особливих зусиль до їхнього одруження 1981 року та покладав великі надії на цей шлюб.

Коли 1992 року союз принца Чарльза з Діаною Спенсер дав тріщину, то герцог Единбурзький виступив “самопроголошеним консультантом з питань шлюбу” й активно листувався з невісткою, щоб втримати її від розлучення. Колишній королівський придворний Пол Беррелл навіть стверджував, що принц Філіп “більше намагався врятувати шлюб Чарльза з Діаною, ніж його син”.

До самої смерті принцеса Діана ніжно називала тестя татом, а королеву Єлизавету ІІ – мамою. Тому недивно, що вона обговорювала сімейні проблеми саме з принцом Філіпом. 

“З любов’ю, па”, – завершувала Діана свої послання до нього. Опіку невісткою герцог Единбурзького проявляв не лише в листах, а й на офіційних заходах і вечерях, коли садив її поряд і всіляко залучав до розмови.

Фрагменти листування принца Філіпа з принцесою Діаною

  • “Ми не схвалюємо, щоб хто-небудь з вас мав коханців. Чарльз, як для людини в його становищі, нерозумно ризикував всім з Камілою. Я не можу уявити, щоб хтось у здоровому глузді пішов від тебе до Камілли. Така перспектива навіть не приходила нам у голову”, – висловлювався принц Філіп про роман сина з Каміллою.
  • “Чи можете ви чесно заглянути у своє серце і сказати, що стосунки Чарльза з Камілою не мали нічого спільного з вашою поведінкою щодо нього у вашому шлюбі?” – цікавився герцог Единбурзький. Його послання були жорсткими, однак конструктивними.
  • “Мене особливо зворушив ваш останній лист, який довів мені, що ви насправді турбуєтесь”, – відповідала принцеса Діана тестю.

Новини за темою: У Великій Британії дали артилерійський салют в пам’ять про принца Філіпа

Нагадаємо, принц Філіп помер 9 квітня у віці 99 років у Віндзорському замку. До цього він деякий час пробув у лікарні і переніс операцію на серці.


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Мы в соц. сетях