У Новій Зеландії вперше за кілька місяців виявили людину з Covid-19 – 24 Новини

У Новій Зеландії вперше за кілька місяців виявили людину з Covid-19

Останній випадок захворювання Covid-19 в Новій Зеландії стався в Окленді 18 листопада 2020 року

У Новій Зеландії повідомили про перший за останні два місяці випадок зараження Covid-19. Про це повідомляє The Guadrian.

Як зазначили представники органів охорони здоров’я Нової Зеландії, зараження коронавірусом виявили у 56-річної жінки. Вона кілька місяців подорожувала по Іспанії.

Після повернення в Нову Зеландію вона пройшла обов’язкову двотижневу самоізоляцію, отримала два негативних результати тестів на Covid-19 і з 13 січня вільно подорожувала по країні. Під час подорожі жінка відвідала найпопулярніші туристичні точки регіону, загалом відвідавши близько 30 місць.

Через деякий час жінці стало погано, вона відчувала легкі симптоми коронавірусного захворювання. Тест підтвердив інфікування. 

Зараз жінка з чоловіком перебуває на самоізоляції, а влада країни встановлює всі контакти жінки в період з 13 січня. Зазначається, що перелік місць, де вона перебувала, опублікували для попередження громадян.

За словами міністра Нової Зеландії з реагування на Covid-19 Кріса Хіпкінса ще рано говорити про поширення хвороби. Він також попросив суспільство не впадати в паніку. 

Влада встановила чотирьох осіб, з якими інфікована близько контактувала, також встановлено близько шести сотень людей, які контактували із зараженою жінкою в готелі і в аеропорту.

Відзначається, що останній випадок захворювання Covid-19 в Новій Зеландії стався в Окленді 18 листопада 2020 року.

За даними сайту Worldometers Нова Зеландія знаходиться на 167 місці за кількістю виявлених випадків Covid-19. З початку карантину інфіковано 2 тис.276 осіб, з яких 25 випадків летальні.


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Мы в соц. сетях