У Польщі поліція “накрила” підпільну тютюнову фабрику, на якій працювали п’ятеро українців – 24 Новини

У Польщі поліція “накрила” підпільну тютюнову фабрику, на якій працювали п’ятеро українців

Лише в листопаді минулого року злочинна група виробила близько 8 мільйонів цигарок

У Польщі, поблизу Вроцлава, правоохоронці “накрили” підпільну фабрику з виробництва тютюнових виробів, на якій працювало п’ятеро українців. Про це повідомила прес-служба Центрального слідчого бюро поліції Польщі. 

У повідомленні зазначається, що лише в листопаді минулого року злочинна група виробила близько 8 мільйонів цигарок.

“В ході операцій було затримано загалом 6 людей, закріплено спеціалізовану виробничу машину та загалом вилучено близько 400 000 штук готових цигарок, комплектуючі для їх виробництва, в т.ч. 1300 кг тютюну, а також напівфабрикати, необхідні в процесі виробництва, вініли для фільтрування з підробленою торговою маркою відомої американської тютюнової компанії”, – ідеться у повідомленні. 

Сама фабрика була розташована на двох поверхах, а у виробничий цех можна було потрапити тільки з прихованого ліфта.

Затримані особи були доставлені до районної прокуратури Вроцлава, де їм було пред’явлено кримінальну відповідальність, а також участь у організованій злочинній групі.

Нагадаємо, наприкінці грудня у Чернігівській обл. ліквідували підпільне виробництво тютюнових виробів з місячним оборотом у 60 млн грн. За інформацією поліцейських, виробничий цех організував 34-річний житель Сумської області. Він особисто контролював діяльність своїх довірених осіб, забезпечував безперервне постачання сировини до цеху та контролював процеси виготовлення цигарок та збуту. Допомагали організатору стежити за діяльністю підпільного виробництва три жителі Львівщини. А сам цех розташовувався у Чернігівській області.


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Мы в соц. сетях