У Росії назвали ймовірну дату можливої зустрічі Байдена і Путіна – 24 Новини

У Росії назвали ймовірну дату можливої зустрічі Байдена і Путіна

Можливим часом зустрічі називають червень, є навіть конкретні дати, проте не повідомляється які саме

Помічник президента Російської Федерації Юрій Ушаков натякнув, що зустріч Володимира Путіна з очільником США Джо Байденом може відбутися у червні цього року. Про це він сказав в ефірі одного з російських телеканалів.

За його словами, з боку американської сторони є сигнали щодо проведення зустрічі, проте на робочому рівні майбутній саміт поки не обговорюють. 

“Поки ще немає (обговорення на робочому рівні, – ред.), але сигнал отримано, розглянемо”, – зазначив Ушаков, додавши, що рішення буде залежати від багатьох факторів. 

Ушаков додав, що можливим часом зустрічі “називають червень, є навіть конкретні дати” – але не уточнив, хто саме називає такі терміни та про які дати йдеться.

Нагадаємо, 13 квітня президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден вдруге провів телефонну розмову з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним, під час якої, американський лідер запропонував своєму колезі у найближчі місяці зустріч на вищому рівні у третій країні — “для обговорення всього спектру проблем, що стоять перед США і Росією”.

Своєю чергою, речник президента РФ Дмитро Пєсков поділився, що теоретично двоє лідерів можуть зустрітися в європейській країні, однак точне місце поки складно назвати. Про готовність організувати переговори заявили вже у Фінляндії, Чехії та Швейцарії.


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Мы в соц. сетях