У Росії з ножем напали на співробітника генконсульства України – 24 Новини

У Росії з ножем напали на співробітника генконсульства України

Нападника доставили в поліцію

У російському Санкт-Петербурзі чоловік напав із ножем на співробітника Генерального консульства України. Про це з посиланням на пресслужбу МВС РФ повідомляє “РБК”.

Зазначається, що сьогодні, 19 лютого, в установу зайшов чоловік, який із невстановленої причини завдав ножове поранення працівникові консульства. “У будівлі перебував наряд поліції, який оперативно відреагував на подію: зловмисник був знешкоджений і доставлений у відділ поліції для розгляду. Потерпілому поліцейські негайно викликали швидку допомогу”, – розповіли в російському МВС.

Як повідомляє “Фонтанка”, чоловік напав на охоронця. Той зазначив, що день неприйомний, після чого відвідувач дістав ніж і вдарив співробітника дипвідомства. Далі він залишився в вестибюлі консульства до приїзду правоохоронців.

Відомо, що 31-річного охоронця доставили в лікарню, де медики оцінили його стан як легкий. Водночас нападника доставили в поліцію. Ним виявився 34-річний місцевий житель, батько якого є уродженцем України. Наразі встановлюються обставини події встановлюються.

У свою чергу, в Міністерстві закордонних справ України заявили, що перевіряють інформацію.

Нагадаємо, в грудні у Судані четверо озброєних невідомих напали на консульство України й намагалися вкрасти гроші та майно. Тоді зловмисників вдалося затримати на місці.


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Мы в соц. сетях