У США чоловік помер після щеплення проти Covid-19. Поліція розслідує справу – 24 Новини

У США чоловік помер після щеплення проти Covid-19. Поліція розслідує справу

У відомстві наголосили, що вакцинацію проводили не співробітники медичного управління округу

У штаті Каліфорнія, США, за кілька годин після вакцинації проти коронавірусу помер чоловік. Про це повідомила прес-служба офісу шерифа каліфорнійського округу Плейсер у Facebook.

“Отримали повідомлення про смерть чоловіка, у якого в кінці грудня був позитивний результат тесту на Covid-19. Йому було зроблено щеплення проти Covid-19 за кілька годин до настання смерті”, – йдеться в повідомленні.

Співробітники правоохоронних органів почали розслідування. У відомстві наголосили, що вакцинацію проводили не співробітники медичного управління округу. Про те, який препарат було використано, не уточнюється.

Нагадаємо, у світі станом на суботу, 23 січня, кількість видужалих від коронавірусної інфекції Covid-19 перевищила позначку в 71 млн. Водночас у світовому рейтингу країн за загальною кількістю випадків зараження на першому місці, як і раніше, залишаються США, де на коронавірус захворіли 25 млн 390 тис. 42 громадянина країни. Другу позицію посідає Індія з 10 млн 640 тис. 544 зафіксованими випадками захворювання. Завершує трійку лідерів за кількістю інфікованих Бразилія – там Covid-19 підтвердився у 8 млн 755 тис. 133 осіб.


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Мы в соц. сетях