У США розробили пристрій, який перетворює людське тіло на “акумулятор” – 24 Новини

У США розробили пристрій, який перетворює людське тіло на “акумулятор”

Він може змінювати свою форму через еластичність

У США учені створили винахід, який слугує своєрідним “акумулятором”, джерелом енергії якого є людське тіло. Про це повідомляє Phys.org.

Як зазначається, винахід створили дослідники з Університету Колорадо Боулдер. Він за своїм зовнішнім виглядом нагадує пластиковий браслет із вбудованими мініатюрними чіпами або технічне діамантове кільце.

При цьому додається, що пристрій досить еластичний та може змінювати свою форму. Зокрема, серед варіантів його використання: обручка, браслет чи будь-який інший аксесуар. Однак, винахід обов’язково має торкатися тіла людини.

Таким чином, він використовує природне тепло організму і завдяки термоелектричним генераторам перетворює внутрішню температуру тіла в електрику.

“Найприємніше в нашому термоелектричному приладі полягає в тому, що ви можете носити його, і він забезпечує вам постійну потужність”, – пояснив доцент кафедри машинобудування Пола М. Раді в CU Boulder Цзяньлян Сяо.

Окрім цього, інноваційністю винаходу є можливість повної переробки або безпечного ремонту будь-якої деталі.

Наразі винахідники планують, що такий незвичний аксесуар з’явиться на світовому ринку вже за 5-10 років.

Раніше повідомлялося, що у США представили летючий автомобіль. Керувати ним можна буде після навчань, які триватимуть лише 1 годину.


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Мы в соц. сетях