Українці купили рекордну кількість нерухомість в Туреччині – 24 Новини

Українці купили рекордну кількість нерухомість в Туреччині

Громадяни України за останній рік купили рекордну кількість будинків і квартир на території Туреччини. Більша частина угод з купівлі нерухомості здійснювалася в онлайн-режимі.

За період 2020 року українці купили в Туреччині 771 об’єкт житлової нерухомості, це на сім відсотків більше, ніж в 2019-му році. В цілому, згідно з даними Інституту статистики Туреччини, в 2020 році на території держави було продано рекордну кількість будинків і квартир вихідцям з інших країн – близько півтора мільйона одиниць.

Існує кілька причин підвищеного інтересу іноземців, в тому числі і українців, до нерухомості в Туреччині називають відкриття кордонів влітку 2020 року (тоді як європейські держави продовжують тримати свої кордони на замку), зниження ставок по іпотеці, можливість потрапити на територію країни без обов’язкового карантину, можливість покупки в режимі онлайн з будь-якої точки світу, а також в рази нижча комуналка, ніж в Європі, комфортний клімат, прийнятні ціни на одяг і продукти харчування.

Українці купили рекордну кількість нерухомість в Туреччині

Також наголошується, що багато іноземців купують будинки і квартири переважно в Стамбулі, Антальї, Анкарі, Аланьї, Бурсі і Ізмірі для подальшої здачі в оренду.


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Мы в соц. сетях