Він надихнув мене: Шварценеггер відреагував на смерть олімпійця Власова – 24 Новини

Він надихнув мене: Шварценеггер відреагував на смерть олімпійця Власова

Шварценеггер назвав Власова “чудовим мислителем”

Відомий голлівудський актор та колишній губернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеггер оприлюднив пост, присвячений олімпійському чемпіону Юрію Власову, який колись “надихнув” тоді ще юного американця. Про це він написав у своєму Twitter. 

“Юрій Власов навчав усіх нас, що “неможливо” – це лише слово. Він був першою людиною, яка штовхнула 200 кілограмів. Він надихнув мене, коли я зустрів його як молодий атлет в 1961 році. Саме через таких людей, як він, я відмовляюся називати себе людиною, яка зробила себе сама”, – написав Шварценеггер. 

Він також зауважив, що Власов був не просто спортсменом, а “чудовим мислителем”, який говорив “про поезію та політику, як професор, і носив з собою більше книг, ніж ваг”.

Він сказав мені, що сила тіла – це ніщо в порівнянні з силою розуму. Він був одним із найсильніших людей у світі, і він вірив, що справжня сила походить від слів. Він був справді єдиним у своєму роді, і я сподіваюся, кожен з нас може знайти натхнення в його історії. Мені пощастило його знати, і я буду дуже сумувати за ним”, – додав американець. 

Нагадаємо, олімпійський чемпіон із важкої атлетики Юрій Власов помер вранці в суботу, 13 лютого.


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Мы в соц. сетях