Як обманюють українських туристів у Туреччині та Єгипті при продажу “гарячих турів“ – 24 Новини

Як обманюють українських туристів у Туреччині та Єгипті при продажу “гарячих турів“

У соцмережах можна знайти багато різних привабливих пропозицій по бюджетним путівкам до Туреччини чи Єгипту, які коштують дешевше, ніж у великих турагентствах. Шахраї створюють фірми-одноденки, які зникають з грошима українців, так і не відправивши їх на відпочинок за кордон. Ми розповімо, що потрібно робити, щоб не потрапити на гачок зловмисників.

“Гарячі тури” почали набирати популярність в Україні вже давно, тільки спочатку люди дійсно отримували знижки, якщо купували путівку за кілька днів до вильоту. Зараз з цим можуть виникнути нюанси. Швидше знижка дійсно буде надаватися на відмовні тури, які з певних причин туристи самі скасували за день до вильоту. Просто так турагенство не робить знижки на тури, адже інакше воно на цьому не заробить.

Варто врахувати, що турагент завжди вимагатиме від вас повну оплату за відмовний тур. А ось якщо у вас просять символічну передоплату в розмірі 1000-2000 гривень, то швидше за все це шахраї, які й не збиралися продавати вам тур. Щоб відрізнити турагента від шахрая, варто звернути увагу на такі пункти:

Як обманюють українських туристів у Туреччині та Єгипті при продажу “гарячих турів“
  • У реальної турфірми/турагента має бути активна і наповнена сторінка в соціальних мережах. Там повинні публікуватися актуальні відгуки, новини туризму та інформація про перельоти.
  • Обов’язково повинна бути вказана фізична адреса офісу, куди можуть приїхати туристи. Адже шахраї зазвичай не вказують справжню локацію, і коли люди приїжджають нібито за вказаною по телефону адресою, то не знаходять ніякого турагенства.
  • У турагента повинен бути розрахунок тільки через договір, а оплата може надходити тільки на розрахунковий рахунок підприємства, а не на карту.

Пам’ятайте також про те, що за мінімальними цінами туристам в більшості випадків запропонують варіанти відпочинку далеко не найвищого рівня. Тому відпустку завжди краще планувати заздалегідь, тим більше що в турагентствах є опція раннього бронювання, коли ви можете купити тур в дорогий готель на 20-40% дешевше, ніж ви заплатите за нього в розпал сезону.


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Мы в соц. сетях