Зеленський ввів санкції проти опозиційних політиків через падіння свого рейтингу і рейтингу “Слуги народу”, – австрійські ЗМІ – 24 Новини

Зеленський ввів санкції проти опозиційних політиків через падіння свого рейтингу і рейтингу “Слуги народу”, – австрійські ЗМІ

Президент України Володимир Зеленський закрив телеканали “112 Україна”, NewsOne і ZiK, а також ввів санкції проти голови політради партії “Опозиційної платформи – За життя”, народного депутата Віктора Медведчука, його колеги по партії Тараса Козака і їх дружин – Оксани Марченко і Наталії Лавренюк через свій стрімко падаючий рейтинг. Про це пише австрійське видання Wiener Zeitung.

Видання зазначає, що “російський комік” Зеленський, “як його зневажливо називали в Facebook радикали”, неодноразово звинувачувався в державній зраді, і саме через це виникали численні акції протесту в урядовому кварталі столиці, оскільки раніше він “не був відомий своєю жорсткістю по відношенню опозиції”.

“Тим більше дивні кроки, які Зеленський зробив в останні тижні. На початку лютого він ввів санкції проти Тараса Козака, члена ОПЗЖ і телеканалів 112, ZIK і Newsone… Пізніше Зеленський видав указ проти Медведчука і його дружини Оксани Марченко. Медведчук відкинув звинувачення і заявив про незаконні санкції, які “не можуть бути накладені без рішення суду”, – зазначають журналісти.

Автори статті підкреслюють, що невідомо, чи будуть неоднозначні рішення Зеленського доведені в суді.

“Однією з причин цього також може бути те, що ОПЗЖ Медведчука перетворилася на небажаного конкурента Зеленському і його партії “Слуга народу”. За деякими опитуваннями, вона вже на першому місці, а президентська партія втрачає все більше і більше схвалення і фактично більше не має більшості в парламенті”, – йдеться в публікації.


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Мы в соц. сетях