Главу МВФ Крісталіну Георгієву залишили на посаді після скандалу з маніпуляціями рейтингів Doing Business – 24 Новини

Главу МВФ Крісталіну Георгієву залишили на посаді після скандалу з маніпуляціями рейтингів Doing Business

Перевірка не змогла “переконливо довести” її провину.

Виконавча рада Міжнародного валютного фонду не дивлячись на можливі порушення з боку голови Фонду Крісталіни Георгієвої висловив їй підтримку.

У заяві також повідомляється, що виконавча рада Фонду завершила перевірку дій Георгієвої в зв’язку із порушеннями, що розкрилися при підготовці рейтингу ділового клімату в 2018-му році. Ця перевірка не знайшла доказів її провини.

“Виконавча рада вважає, що представлена ​​інформація не містить переконливих доказів того, що директор-розпорядник грала неналежну роль в підготовці звіту Doing Business в 2018-му році, коли вона була головою Світового банку”, – заявили в МВФ.

Також представники Фонду заявили, що в рамках перевірки провели вісім зборів, дві докладні дискусії з Георгієвою, а також з представниками юридичної фірми WilmerHale, яка і виявила порушення в складанні рейтингу.

“Вивчивши всі представлені матеріали, виконавча рада підтверджує свою довіру керівництву директора-розпорядника і її здатності ефективно виконувати свої обов’язки. Рада впевнений у прихильності Георгієвою підтримці найвищих стандартів управління та об’єктивності в МВФ”, – йдеться в заяві.


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Мы в соц. сетях