Кличко назвав дату, коли вирішиться доля подальшого локдауна у Києві – 24 Новини

Кличко назвав дату, коли вирішиться доля подальшого локдауна у Києві

Мер Києва Віталій Кличко під час сьогоднішнього брифінгу зробив заяву про подальшу долю карантину в столиці, який попередньо триває до 16 квітня. Вже ні в кого не залишилося сумнівів, що локдаун продовжать, але до якого числа, стане відомо тільки в середу, 14 квітня.

За словами Кличка, 14 квітня комісія з надзвичайних ситуацій Києва проведе засідання, на якому буде прийнято рішення про подальші кроки по карантинним обмеженням в столиці.

Мер Києва перерахував, які заходи вживають в столиці, щоб уберегти її жителів від зараження коронавірусом.

Зокрема, підготовлені і продовжують готуватися ліжка для прийому хворих. Всі лікарні, де лежать коронавірусні хворі, забезпечуються медикаментами, киснем, засобами індивідуального захисту. З міського бюджету виплачуються надбавки столичним медикам.

“Ми робимо все, щоб захистити здоров’я і життя киян”, – написав Кличко у своєму Телеграм-каналі.

Кличко назвав дату, коли вирішиться доля подальшого локдауна у Києві

Віталій Кличко вже другий тиждень закликає Кабмін розглянути рішення про введення загальноукраїнського локдауна і обмежити перевезення по країні. На даний час лідерами по захворюваності залишаються Київська, Дніпропетровська, Харківська та Львівська області. При цьому, з 12 квітня “Укрзалізниця” відновила рух потягів по західному напрямку, так як західні області були перенесені з “червоної” зони в “жовту”.

Раніше повідомлялося, що в Києві склалася критична ситуація з ліжко-місцями для хворих коронавірусом. Пацієнтів прийматимуть в пологових будинках, дитячих лікарнях і тубдиспансерах.


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Мы в соц. сетях