Квітень в Україні почнеться з похолодання: синоптики дали прогноз на початок місяця – 24 Новини

Квітень в Україні почнеться з похолодання: синоптики дали прогноз на початок місяця

Погода в Україні в кінці березня зіпсувалася, і країну знову накривають дощі. Температура повітря до 31 березня буде триматися в межах +9 … +13 градусів, опади пройдуть в західних областях. Квітень розпочнеться також з дощів, які триватимуть весь перший тиждень місяця.

Народний синоптик Леонід Горбань прогнозує, що 30 березня в Україну прийде циклон, через що перший тиждень квітня, за його словами, буде прохолодною. Потім денна температура повітря поступово підніметься до +13 … +15 градусів, а до 9-10 квітня потеплішає до +16 … +17 градусів. З 12 квітня в Україні почнеться різке похолодання до +8 … +10 градусів вдень і +3 … +4 градусів тепла вночі.

Горбань зазначає, що 1 квітня на півночі України можливий дощ зі снігом. У квітні опади очікуються також 8-10, 15-16, 21-22 квітня.

Квітень в Україні почнеться з похолодання: синоптики дали прогноз на початок місяця
Квітень в Україні почнеться з похолодання: синоптики дали прогноз на початок місяця

Згідно з прогнозом “Укргідрометцентру”, 1 квітня найтепліше буде в західних, центральних і північних областях. Вдень стовпчики термометрів піднімуться до +15 … +18 градусів, вночі очікується до +7 … +9 градусів. Дощі пройдуть в Чернігівській, Київській, Житомирській, Волинській, Львівській, Тернопільській областях. У Києві також дощитиме, вдень буде +16 … +18 градусів. На Півдні і Сході синоптики обіцяють без опадів, вдень температура буде на рівні +12 … +14 градусів, вночі опуститься до +3 … +8 градусів. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. У п’ятницю, 2 квітня, опади поширяться на всю територію країни. Сухо буде тільки у Волинській, Луганській, Донецькій, Харківській, Запорізькій, Херсонській областях. У всіх інших регіонах буде сухо. Температура повітря опуститься вдень до +10 … +13 градусів, вночі стовпчики термометрів покажуть від +6 до +8. На Сході вночі буде до +1 … +3 градусів. Вітер західний, до 10 м/с. Раніше повідомлял


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Мы в соц. сетях