Monobank оновив мобільний додаток: що змінилося для користувачів – 24 Новини

Monobank оновив мобільний додаток: що змінилося для користувачів

Monobank вже на цьому тижні порадує своїх клієнтів новим оновленням. Співзасновник банку Олег Гороховський на своїй сторінці у Facebook анонсував ряд приємних нововведень, які отримають клієнти в оновленому додатку.

Зокрема, monobank розширив можливості управління підписками (пункт меню «Інші платежі -> Онлайн-платежі»). Тепер клієнти monobank зможуть скасувати автоматичне списання коштів з сервісів Netflix, Uber та інших платних програм.

До будь-якого грошового переказу з карти monobank користувачі зможуть додати коментар у віршах або в прозі, або святкову анімацію. Так як в умовах карантину багато людей стали дарувати один одному на свята гроші, то одержувач зможе не просто отримати грошовий переказ, а й разом з ним короткий вітальний ролик, і все це безкоштовно.

Клієнти monobank також зможуть управляти сумами “Розстрочок” і “Покупки частинами”, а також перерозподіляти ліміт між лімітом на карту і лімітом розстрочки.

В оновленому мобільному додатку monobank з’явилася функція поповнення номерів закордонних операторів (145 країн і 714 операторів), можливість налаштувати регулярне поповнення депозитів і додавати індивідуальні назви розміщених депозитів.

Monobank оновив мобільний додаток: що змінилося для користувачів

У коментарях до посту Гороховського користувачі залишили вже багато подяк за нові можливості в інтернет-банкінгу. Раніше повідомлялося, що Monobank потрапив у скандал з блокуванням рахунків своїх клієнтів. Як з’ясувалося, рішення про блокування приймає спеціальна програма на підставі зіставлення певних факторів.


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Мы в соц. сетях