Найнебезпечніша ніч весни: як пережити місячне затемнення, супермісяць та початок коридору затемнень – 24 Новини

Найнебезпечніша ніч весни: як пережити місячне затемнення, супермісяць та початок коридору затемнень

Три рідкісних астрономічних події відбудуться в ніч з 26 на 27 травня 2021 р. Земляни відчують на собі вплив місячного затемнення, супермісяця та відкриття коридору затемнень. Астрологи попереджають, що цей період буде складним для фізичного і ментального здоров’я.

Потрійний астрономічний “струс” експерти називають аномальним збігом космічних подій. Вкрай рідко буває такий збіг, щоб одночасно відбувалося супермісяць і повне місячне затемнення, з паралельним відкриттям коридору затемнень (місяця і сонця).

У середу, 26 травня, Місяць наблизиться на мінімальну відстань до Землі, в народі травневий супермісяць називають Квітковим Місяцем. Вночі земляни зможуть спостерігати максимально освітлений місячний диск, який з’явиться над горизонтом о 21:08.

В ніч з 26 на 27 травня очікується також місячне затемнення, тінь від Землі впаде на Місяць, але при цьому не закриє його, а лише забарвить в багряно-червоні тони.

Найнебезпечніша ніч весни: як пережити місячне затемнення, супермісяць та початок коридору затемнень

У цю аномальну ніч, а також кілька діб після неї, коли відкриється коридор затемнень, фахівці рекомендують будувати плани на майбутнє і просити вибачення за минулі помилки. Від того, як ви будете поводити себе в цей період, залежить ваше майбутнє на 18 – 20 років! Постарайтеся відпустити старі образи і гнів, прийміть себе і оточуючих з усіма їхніми помилками і недоліками.

Вночі, дивлячись на Квітковий Місяць, загадайте своє найзаповітніше бажання. Головне, щоб воно несло щось корисне, загадувати недобре по відношенню до живих істот заборонено. В іншому випадку, у вашій долі запуститься “закон бумеранга”, вас змусять розплатитися за всі свої гріхи.


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Мы в соц. сетях