Олена Зеленська зізналася, чи збирається відправляти доньку на навчання за кордон – 24 Новини

Олена Зеленська зізналася, чи збирається відправляти доньку на навчання за кордон

Перша леді України Олена Зеленська зізналася, що майже всі однокласники її 16-річної дочки після випуску зі школи їдуть вчитися за кордоном. Дружина українського президента також розповіла, чи збирається вчинити так само її спадкоємиця.

В інтерв’ю в програмі “VIP з Наталією Мосейчук” на телеканалі “1+1” перша леді України розповіла, що її дочка, 16-річна Саша, в наступному році випускається зі школи. Перед дівчинкою стоїть нелегкий вибір навчального закладу, в якому вона хотіла б продовжити подальше навчання. Попри те, що у майбутньої студентки був вибір виїхати за кордон, вона прийняла рішення залишитися в Україні і бути ближче до батьків.

“І я дуже щаслива, що вона так вирішила. Ми не тиснули, але вона сама вирішила так. Я дуже рада, тому що я хочу, щоб вона була поруч якомога довше. Бачити хоча б її буду. Не хочу відривати поки від себе”, – зазначила Олена Зеленська.

Також дружина українського президента підкреслила, що на сьогоднішній час вибір ВНЗ ще не зроблений, бо кожного тижня у дівчинки змінюється рішення. Але вона однозначно гуманітарій.

“Вибираємо. У нас кожні кілька тижнів різна думка. Зміна профілю. Поки дали до кінця цього навчального року вирішувати. Зараз травень закінчиться – і все, рішення буде прийнято”, – зазначила перша леді.

Олена Зеленська зізналася, чи збирається відправляти доньку на навчання за кордон

Олександра Зеленська, за словами матері, активно готується до ЗНО на наступний рік і займається з репетитором з математики та української мови.

За словами Олени Зеленської, її чоловік спокійніше ставився до того, що дочка може вибрати навчання за кордоном. Дівчинці була надана цілковита свобода вибору навчального закладу. Однак батьки раді, що Саша обрала навчання в Україні.


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Мы в соц. сетях