Помер посол України в Китаї: Андрій Богдан знайшов «винного» – 24 Новини

Помер посол України в Китаї: Андрій Богдан знайшов «винного»

На думку Андрія Богдана смерть Сергія Камишева не є випадковою. Хто же може бути “причетний” до його смерті?

14 лютого помер український посол в Китаї Сергій Камишев. Про це повідомляє APnews з посиланням на прес-службу МЗС України.

«Сергій Олексійович почав роботу в МЗС у перші роки після здобуття Україною незалежності і присвятив більше двох десятиліть свого життя роботі на дипломатичній ниві. Він особисто доклав значних зусиль для розвитку відносин з державами Азії та Близького Сходу, двічі – в 2004-2009 і 2019-2021 роках – очолював посольство України в КНР», – заявили у відомстві.

За попередніми даними, дипломат помер від інфаркту.

Зазначимо, що на думку екс-глави ОПУ Андрія Богдана смерть Сергія Камишева не є випадковою.

«Помер мій хороший товариш Сергій Камишев. Чесний, професійний, щирий. Легенда дипломатії. Двічі посол України в Китаї. Останні півроку один пі *** рас тероризував його звільненням, тому що “людина Богдана”. Тупому виродку незрозуміло, що таке професіоналізм і незрозуміло, що таке інтереси держави. Ти будеш сидіти», – заявив політик.

Кого саме Богдан мав під настільки невтішним словом – він не уточнив. Імовірно, мова може йти про Андрія Єрмака, який, до речі, до заняття крісла глави ОПУ займався зовнішньополітичними питаннями.


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Мы в соц. сетях