Синоптична “рокіровка”: українців попередили про незвичайну погоду – 24 Новини

Синоптична “рокіровка”: українців попередили про незвичайну погоду

Погода в Україні у четвер, 25 березня, здивує температурною аномалією – у південних областях буде холодніше, ніж в північно-західних регіонах, де також не очікуються опади, в той час, як на решті території країни можливі дощі та мокрий сніг.

Такий прогноз дали синоптики на сайті Meteoprog.

Яка погода буде 25 березня в центральних областях

У Вінницькій області очікується мінлива хмарність, без істотних опадів. Сила вітру до 10 м/с. Температура повітря вночі від -5 до -2 градусів, вдень від +5 до +8 градусів.

У Кіровоградській та Полтавській областях хмарно, мокрий сніг з дощем. Сила вітру до 10 м/с. Температура повітря вночі -3… 0 градусів, удень +3… +6 градусів.

В Черкаській області хмарно, мокрий сніг з дощем. Температура повітря вночі прогнозується від -4 до -1 градуса, вдень від +4 до +7 градусів.

У Дніпропетровській області хмарно, мокрий сніг з дощем. Температура повітря вночі від -3 градусів до нуля, вдень від +2 до +5 градусів.

Погода в західних регіонах 25 березня

У Львівській та Волинській областях мінлива хмарність, без опадів. Сила вітру до 10 м/с. Температура повітря вночі від -6 до -3 градусів, вдень від +7 до +10 градусів.

В Івано-Франківській області мінлива хмарність, без опадів. Температура повітря вночі -7…-4 градусів, удень +6…+9 градусів.

У Рівненській, Чернівецькій, Хмельницькій та Тернопільській областях мінлива хмарність, без опадів. Температура повітря вночі очікується від -6 до-3 градусів, вдень +6… +9 градусів.

У Закарпатській області мінлива хмарність, без опадів. Стовпчики термометра вночі коливатимуться між -5… -2 градусів, вдень прогнозується близько +7… +10 градусів.

Погода на Півночі України 25 березня

У Київській області мінлива хмарність, без опадів. Вітер від 5 до 10 м/с. Температура повітря вночі -4… -1 градус, вдень від +5 до +8 градусів.

В Житомирській області мінлива хмарність, без опадів. Температура повітря вночі -6… -3 градусів, вдень очікується від +6 до +9 градусів.

У Сумській і Чернігівській областях області мінлива хмарність, без опадів. Температура повітря вночі від -5 до -2 градусів, стовпчики термометрів вдень будуть коливатися в межах +6… +9 градусів.

Погода в східних регіонах 25 березня

В Харківській області хмарно, мокрий сніг з дощем. Сила вітру складе від 5 до 10 м/с. Температура повітря вночі -2… +1 градус, вдень від +3 до +6 градусів.

В Донецькій і Луганській областях хмарно, мокрий сніг з дощем. Стовпчики термометрів вночі будуть коливатися в межах -1… +2 градуси, вдень від +2 до +5 градусів.

Погода на Півдні України 25 березня

У Миколаївській та Одеській областях хмарно, мокрий сніг з дощем. Сила вітру до 10 м/с. Температура повітря вночі від -3 градусів до нуля, вдень від +2 до +5 градусів.

У Запорізькій та Херсонській областях хмарно, мокрий сніг з дощем. Температура повітря вночі від -2 до +1 градуса, вдень від +2 до +5 градусів.

У Криму хмарно, мокрий сніг з дощем. Температура повітря вночі від -1 до +2 градусів, вдень від +3 до +6 градусів.

Раніше повідомлялося, що згідно з прогнозом синоптиків в Україну поспішає потепління до +17, але у квітні ще очікуються “сюрпризи” від погоди.

Також ми писали про те, що вчені попередили про наслідки зміни клімату, в результаті чого літо на Землі може значно збільшитися.


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Мы в соц. сетях