Telegram запустив дві нові версії додатку: які функції з’являться для користувачів – 24 Новини

Telegram запустив дві нові версії додатку: які функції з’являться для користувачів

Telegram запустив два нових веб-клієнта для своїх користувачів Android і iOS. Обидві версії програми працюють як на мобільних пристроях, так і на стаціонарних комп’ютерах.
У нових веб-клієнтів поки не підтримуються голосові і секретні чати, перемикання між обліковими записами і редактор фотографій. Ці функції запрацюють пізніше. Поки головна задача розробників Telegram – забезпечити безпеку користувачів.

Telegram випустив додаток для Android, який буде оновлюватися частіше, ніж версія з Google Play, і в ній буде менше обмежень. Його можна встановити зі сторінки telegram.org/android.

Нову версію Telegram для Android можна завантажити у вигляді файлу APK. На відміну від клієнта Telegram, доступного в онлайн-магазині Google Play, в цій версії розробники оминули деякі вимоги, які пред’являє до додатків Google. У новому клієнті Telegram відключене блокування піратського контенту і контенту 18+.

Telegram запустив дві нові версії додатку: які функції з'являться для користувачів

У разі видалення Telegram з App Store, користувачі зможуть перейти на браузерну PWA-версію месенджера. У деяких випадках після додавання PWA на робочий стіл може знадобитися повторна авторизація в Telegram. В цьому немає нічого страшного. Якщо месенджер запитає від вас увійти ще раз, повторіть ту ж маніпуляцію, яку виконали на самому початку, вибравши країну і ввівши свій телефонний номер для верифікації. Після цього ви зможете користуватися PWA-версією Telegram як звичайним додатком.
Раніше повідомлялося, які ще нові корисні функції з’являться в Telegram для Android-користувачів.


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Мы в соц. сетях