У Львові завідувач лабораторії виготовляв у ВНЗ “метадон”, і збував у кальян-барі свого спільника – 24 Новини

У Львові завідувач лабораторії виготовляв у ВНЗ “метадон”, і збував у кальян-барі свого спільника

Загалом до злочинної діяльності були причетні четверо осіб.

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно чотирьох учасників організованої злочинної групи з міжрегіональними зв’язками – їх підозрюють у виготовленні “метадону” в лабораторії одного з львівських університетів.

Про це APnews повідомляє з посиланням на прес-службу ОГПУ.

“Львівською обласною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт стосовно чотирьох учасників організованої злочинної групи з міжрегіональними зв’язками, які налагодили мережу з виготовлення, фасування, переміщення та збуту особливо небезпечних наркотичних засобів (ч.ч. 2, 3 ст. 307, ч. 3 ст. 311, ч. 2 ст. 313, ч. 2 ст. 317 КК України)”, – йдеться в повідомленні.

За даними слідства, завідувач лабораторії одного з львівських ВНЗ налагодив системне виробництво на території університету “метадону” для подальшої реалізації по всій території України.

Решта, а саме – троє учасників групи, серед яких власник і працівники кальян-бару у Львові, збували наркотик у закладі та через Інтернет-магазин, надсилаючи поштою за попередньою передоплатою.

“У серпні 2020 року під час передачі чергової партії виготовленої “продукції” організатора та трьох учасників угруповання затримали та вилучили наркотики”, – наголосили в ОГП.

Повідомляється, що задокументовано причетність обвинувачених до 25-ти епізодів протиправної діяльності, зокрема виготовлення і збуту “метадону” загальною вагою понад 4,5 кг, вартість якого на “чорному ринку” становить близько 2,7 млн грн, а також до утримання місць для незаконного виробництва наркотичних засобів і психотропних речовин.


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Мы в соц. сетях