У поліції заявили, що Андрій Павлов загинув у результаті “токсичної дії спиртів” – 24 Новини

У поліції заявили, що Андрій Павлов загинув у результаті “токсичної дії спиртів”

Правоохоронці вважають, що це було випадкове отруєння алкоголем.

У поліції повідомили результати судово-медичної експертизи у справі смерті брата покійного мера Кривого Рогу Андрія Павлова. Так згідно з офіційним висновком, смерть настала “у результаті токсичної дії спиртів”.

Правоохоронці вважають, що отруєння алкоголем було випадковим.

У поліції заявили, що Андрій Павлов загинув у результаті "токсичної дії спиртів"

Як відомо, Дніпропетровська обласна прокуратура відкрила у справі Павлова кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство (частина 1 статті 115 КК України). Ймовірно, у зв’язку з висновками судово-медичної експертизи виробництво буде закрито. У прокуратурі поки не робили заяв.

Раніше депутат криворізького міської ради Вікторії Третяк заявила, що Андрій Павлов був отруєний. Вона також спростувала чутки про те, що чоловік страждав на алкоголізм.

Відзначимо, на момент виявлення Андрій Павлов був мертвий протягом як мінімум восьми годин. Місцевий блогер Олексій Таймурзін заявив, що загиблий Андрій Павлов “страждав від алкоголізму і помер, судячи з усього, в результаті запою у себе у квартирі”.

Друг Андрія Павлова Юрій Косован, який і знайшов тіло, розповів про останні години життя загиблого. За його словами, брат загиблого мера Кривого Рогу подзвонив йому рано вранці, поскаржившись на погане самопочуття він попросив, щоб Косован привіз йому води.


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Мы в соц. сетях