Україна нарощує імпорт яблук в Африку, незважаючи на зростання цін на власному ринку – 24 Новини

Україна нарощує імпорт яблук в Африку, незважаючи на зростання цін на власному ринку

Поки в українських магазинах ціни на яблука перевищують 20-28 гривень за кілограм, імпорт вітчизняних фруктів уже налагоджений і активно нарощується навіть в країни Африки.

Яблука з України великими партіями вивозять на африканський континент, зокрема, в Ефіопію, Мавританію, Сан-Томе і Прінсіпі, Джібуті, Буркіна-Фасо, Судан, Конго, Сьєрра-Леоне, Гану. Про це повідомляють в компанії USPA Fruit.

“У 2020 році українська компанія USPA Fruit початку перші поставки українських фруктів на ринки Африки, відкривши ринок Ліберії. Через рік після того, як USPA Fruit став лідером з експорту яблук з України на африканський континент”, – похвалилися своїми успіхами в компанії-експортері.

Україна нарощує імпорт яблук в Африку, незважаючи на зростання цін на власному ринку

Якщо в недавньому минулому про українських фруктах нічого не знали споживачі в країнах Африки, то тепер все змінилося, USPA Fruit налагодила і нарощує успішні поставки свіжих яблук з України.

“Не дивлячись на пандемію COVID-19, USPA Fruit стала єдиною українською компанією, яка взяла участь у найбільшій продовольчій виставці Африки, Africa Food Show 2020 (AFS). Активна підтримка USAID розширення торгівлі на африканському континенті в рамках Fruit Expansion program регіону Близького Сходу і Африки в 2020 році допомагає нам досягти таких результатів”, – поділився успіхами компанії глава USPA Fruit Володимир Гуржій.


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Мы в соц. сетях