Укрзалізниця запустила нову послугу, на яку всі давно чекали: коштує лише 1 гривню – 24 Новини

Укрзалізниця запустила нову послугу, на яку всі давно чекали: коштує лише 1 гривню

Компанія Укрзалізниця запустила нову послугу, яка обрадує багатьох її пасажирів і допоможе їм скоротати час у дорозі. Йдеться про сервіс Sweet.tv, який буде доступний пасажирам поїздів Інтерсіті+.

Вартість послуги – лише 1 гривня. За таку символічну ціну можна буде підключитися до локальної мережі поїзда і дивитися на своєму смартфоні фільм на власний розсуд. Благо, в списку передбачено понад 400 ліцензійних кінофільмів у відмінній якості.

Їх можна буде дивитися або мовою оригіналу, або з українським дубляжем. При цьому власникам смартфонів зовсім не потрібен буде мобільний інтернет. І, навіть якщо він не оплачений, це ніяк не вплине на можливість дивитися фільми під час поїздки поїздом Укрзалізниці. Активувати цю послугу дуже легко. Пасажиру достатньо лише відсканувати своїм смартфоном QR-код на стікерах, які є на кожному вікні поїзда.

Укрзалізниця запустила нову послугу, на яку всі давно чекали: коштує лише 1 гривню

У прес-службі Укрзалізниці зазначають, що такий пілотний проект був запущений у поїздах Інтерсіті і Інтерсіті+ ще в кінці минулого року. З тих пір його тестували. Ну, а тепер вже система переведена з тестового режиму в робочий. При цьому, на початку тестування вона була зовсім безкоштовною. Втім, і ціна розміром в 1 гривню погоди нікому не зробить.


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Мы в соц. сетях