Vodafone назвав дату подорожчання популярного тарифного плану – 24 Новини

Vodafone назвав дату подорожчання популярного тарифного плану

Vodafone у квітні змушений підвищити вартість одного з найпопулярніших тарифів – Vodafone SuperNet Unlim до 260 гривень на місяць. Абонентська плата виросте вже з 26 квітня.

Уже через два тижні абоненти будуть платити за безлімітний тариф на 30 гривень більше, ніж зараз. Всім користувачам даного тарифу заздалегідь прийде смс-повідомлення з інформацією про подорожчання, щоб вони при бажанні могли перейти на більш доступний для себе тарифний план.

Vodafone назвав дату подорожчання популярного тарифного плану

У той же час мобільний оператор розширить Vodafone SuperNet Unlim переліком послуг. На даний момент в тарифному плані є двісті хвилин вихідних дзвінків на інші мережі нашої країни, а також тридцять хвилин на мобільні номери двадцяти семи закордонних країн. Абоненти Vodafone зможуть обміняти їх на додаткові сто хвилин дзвінків по Україні. А кількість хвилин в мережі, включених в тарифний план, збільшиться з кінця квітня до трьохсот п’ятдесяти хвилин вихідних дзвінків і п’ятдесяти хвилин дзвінків за кордон. Також в рамках даного тарифу від Vodafone користувачі отримають 50 безкоштовних смс-повідомлень.Поки старі тарифи дорожчають, мобільний оператор виводить на ринок нові вигідні тарифи. Наприклад, абоненти Vodafone можуть підключити тариф Vodafone SuperNet Turbo і щомісяця платити за нього 100 гривень. Мінусом даного тарифу є те, що він поки недоступний на всій території України.


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Мы в соц. сетях