Як перевірити кузов при покупці б/в автомобіля – 24 Новини

Як перевірити кузов при покупці б/в автомобіля

Незважаючи на пандемію коронавирусу збільшується ринок б/в автомобілів. І не меншає недобросовісних продавців, які заради наживи готові обманювати всіх підряд. Сьогодні ми розповімо, як при покупці б/в автомобіля перевірити стан його кузова.

Продавці можуть приховувати, що вони проводили вторинне фарбування автомобіля, міняли елементи і так далі, тобто що він потрапляв в ДТП. Якщо вони визнають це, то ціна машини помітно знизиться.

Досвідчені водії рекомендують оглядати автомобіль на вулиці, при денному світлі. При штучному освітленні можна не помітити деяких дефектів.

Зверніть увагу на величину зазорів між кузовними деталями. Вона не повинна змінюватися на всьому протязі зазору.

Колір і тон кузова повинні бути однаковими. Якщо ви помітили, що тон трохи відрізняється, то, мабуть, мало місце вторинне фарбування. Рекомендуємо перевірити товщину шару лакофарбового покриття. У тому числі на порогах і отворах дверей.

Як перевірити кузов при покупці б/в автомобіля

Крім того, досвідчені водії при покупці б/в автомобіля звертають увагу на дату виробництва фар, стекол і інших комплектуючих. Так можна просто дізнатися, міняли їх чи ні (тобто чи потрапляв автомобіль в ДТП).

Під капотом і в багажнику можуть бути характерні зварювальні шви. Такі шви можна помітити, як добре їх не зафарбовувати.

Деякі автомобілісти для перевірки кузова використовують магніт. Навіщо він потрібен? З його допомогою можна визначити товстий шар шпаклівки, яку часто використовують при кузовному ремонті. Для цього потрібно обернути магніт в ганчірку і провести вздовж кузова. Він повинен всюди прилипати…


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Мы в соц. сетях