Зеленський назвав регіон України, яким він найбільше пишається – 24 Новини

Зеленський назвав регіон України, яким він найбільше пишається

Президент України рекомендує всім регіонам України брати приклад з Дніпропетровської області. На сьогоднішній день він вважає її найбільш прогресивною за темпами розвитку. Про це глава держави c гордістю написав на своїй сторінці у Facebook.

Президент тільки повернувся з робочої поїздки до Дніпропетровської області і рідного Кривого Рогу. За його словами, в рамках процесу децентралізації Дніпропетровщина дуже активно розвивається і стає регіональним лідером за темпами будівництва доріг та іншої інфраструктури.

“Радий був відвідати Дніпро і рідний Кривий Ріг. Особливо приємно було прилетіти в місто мого дитинства рейсовим літаком і дати старт відродженню криворізького аеропорту. З сьогоднішнього дня польоти за маршрутом Київ – Кривий Ріг стануть щотижневими. А після реконструкції терміналу і злітно-посадкової смуги аеропорт зможе приймати до 400 пасажирів на годину “, – йдеться в заяві глави держави.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https://www.facebook.com/zelenskiy95/posts/2833357323581292&show_text=true&width=500

Зеленський особливо відзначив, як стрімко в Дніпропетровській області розвивається спортивна інфраструктура. Особливу увагу президент приділяє своєму рідному місту – Кривому Рогу. За рік там було побудовано новий спортивний комплекс, стадіон і будується два басейни.

Президент висловив сподівання, що після завершення децентралізації, коли місцеві громади отримають більше ресурсів і повноважень, інші області “будуть брати приклад з таких лідерів, як Дніпропетровщина, і також ставати успішними”.


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Мы в соц. сетях