Зробіть добрі стосунки з клієнтами повсякденною реальністю разом з BAS – 24 Новини

Зробіть добрі стосунки з клієнтами повсякденною реальністю разом з BAS

BAS Бухгалтерія – це провідна платформа CRM та автоматизації маркетингу та бухгалтерії, яка дозволяє малим та середнім підприємствам краще просувати ринок, продавати більше та залучати клієнтів на все життя.

  1. Автоматизація маркетингу – залучайте, пропонуйте та перетворюйте потенційних клієнтів на клієнтів.
  2. Керування продажами – закривайте угоди швидше та частіше.
  3. Управління клієнтами – щасливіші клієнти; примусьте кожного клієнта відчувати, що він кращий за вас.
  4. Управління діяльністю – менше завантаженості; будьте в курсі ключових проектів та пріоритетів.

BAS Бухгалтерія КОРП робить це можливим.

Чому варто вибрати BAS:

  • Повний пакет інструментів.
  • Потужна CRM та автоматизація маркетингу та бухгалтерії в одному.
  • Неперевершене ноу-хау для малого та середнього бізнесу.
  • Неперевершена гнучкість та вибір.
  • BAS вміщує усі унікальні способи вашої роботи.

Рішення BAS АГРО Бухгалтерія спеціально розроблене для задоволення потреб малого та середнього бізнесу. Ми знаємо, що багато інструментів CRM створено з урахуванням високих вимог корпоративних компаній, але наша мета – допомогти невеликим компаніям отримати доступ до цих переваг за доступною ціною, без прихованих витрат, додаткових зборів за інтеграцію з CRM або дорогих та непотрібних можливостей.

Ключові переваги інтеграції

Багаторівневі плани задоволення будь-яких потреб. Виберіть один із декількох планів, які пропонують базовий або розширений CRM та електронний маркетинг та бухгалтерію, що включає тисячі електронних листів на місяць. Завдяки зрозумілим функціям та цінам Ви можете вибрати план, який вам підходить, та масштабувати його у міру зміни потреб бізнесу.

Потужні вбудовані інструменти. Скористайтеся можливостями управління взаємовідносинами та завданнями. Кожен включає бібліотеку шаблонів електронної пошти, функції управління кампаніями та звітності, відстеження можливостей та багато іншого.

Розширена автоматизація: клієнти отримують вигоду від потужних інструментів автоматизації маркетингу та бухгалтерії, інтуїтивно зрозумілих інформаційних панелей та аналітики, функцій управління командою, інтеграції додатків, управління потоком продажів та багато іншого.

Проста установка: BAS пропонує зручні процеси адаптації, які значно полегшують роботу з CRM для новачків. Наша інформаційна панель інтуїтивно зрозуміла та повністю налаштовується, тому підприємства можуть адаптувати її для задоволення конкретних потреб бізнесу, профілів клієнтів та вимог ринку.


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Мы в соц. сетях