Київстар дарує безліміт на найпопулярніші послуги – 24 Новини

Київстар дарує безліміт на найпопулярніші послуги

Один з найбільших в Україні операторів стільникового зв’язку Київстар дарує можливість мільйонам своїх абонентів безліміт на величезну кількість найпопулярніших послуг і додатків. Учасником акції стати дуже просто!..

Нова акція мобільного оператора Київстар триватиме до кінця літа 2021 року. Це означає, що весь серпень мільйони українців зможуть відвідувати безліч сайтів і користуватися додатками, але при цьому у них не будуть “гігабайти” мобільного інтернету. Підключити безліміт на використання сервісів можна абсолютно безкоштовно за допомогою комбінацій *261# або *262#, в залежності від вашого тарифного плану.

Щоб стати учасником щедрої акції від Київстар слід до моменту підключення внести абонплату за використання свого тарифного пакета послуг. Після активації акції без будь-якої оплати за трафік працюватимуть популярні додатки потокового відео: YouTube, Київстар ТВ, Disney, Megogo, 1+1 video і Netflix. Крім того, не стягуватиметься плата за користування соціальними мережами і мессенджерами. Цілий місяць Facebook, TikTok, Instagram, WhatsApp, Viber, Telegram будуть доступні цілодобово і абсолютно безкоштовно.

Київстар дарує безліміт на найпопулярніші послуги

Після підключення послуги Київстар абонент отримає відповідне СМС-повідомлення з умовами акції.


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Мы в соц. сетях