На Закарпатті дозволили анонімно вакцинувати людей із фальшивими COVID-сертифікатами – 24 Новини

На Закарпатті дозволили анонімно вакцинувати людей із фальшивими COVID-сертифікатами

Скористатися цією програмою зможуть не лише люди, які раніше купили фальшиву довідку про вакцинацію.

У Закарпатській області стартував соціальний проект з анонімної вакцинації від коронавірусу. Насамперед “цільовою аудиторією” цієї програми є люди, які придбали фальшивий COVID-сертифікат.

Втім, зазначається, що скористатися цією програмою зможуть не лише люди, які купили сертифікат про щеплення, але передумали. Також проект призначений для людей, які з сімейних чи релігійних причин не хочуть розголошувати інформацію про свою вакцинацію.

На даний момент анонімно прищепитися можна в медичному центрі, який розташований на вулиці Східній, 4/1 в Ужгороді. Прийти туди можна під псевдонімом, щоб не розкривати своє справжнє ім’я.

“Ми вестимемо облік за кількістю людей, які отримають щеплення анонімно, а також проситимемо пацієнтів підписати згоду про вакцинацію перед процедурою, але також анонімно – під псевдонімом”, – зазначив лікар-інфекціоніст Віктор Петров.

У той же час псевдонім використовуватиметься і для отримання другої дози препарату. Петров додав, що охочі щепитися анонімно в медичному центрі – не зіткнуться із зайвими питаннями або засудженням з боку лікарів.


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Мы в соц. сетях