Прикарпатка з маленькою донькою пожертвували частину себе онкохворим дітям – 24 Новини

Прикарпатка з маленькою донькою пожертвували частину себе онкохворим дітям

Прикарпатка подала правильний приклад для доньки.

Франківчанка пожертвувала волосся для онкохворих дітей та жінок. Про це співробітниця підприємства ” Нова енергія” Iryna Darvai розповіла на своїй счтраніці в соцмережі Facebook.

Iryna Darvai розповіла, що у свій День народження, 18 лютого, вирішила долучитися до акції “Hair for share”, яку організувала команда благодійників зі Львова та пожертвувала волосся для онкохворих дітей та жінок.

“Дякую всім за таку велику кількість привітань і побажань! Дякую, що ви в моєму житті! Ви зробили мій день особливим! І я вперше провела його також по-особливому. Кілька днів тому я побачила “випадково” (а у випадковості я не вірю) ініціативу Hair for Share – команда зі Львова, яка збирає волосся від донорів і виготовляє Перуки для онкохворих діточок і жінок. Штучне волосся їм не підходять, адже у багатьох може бути алергія, тому потрібно справжнє, якого не вистачає для всіх.”- написала Iryna Darvai.

Iryna Darvai з дочкою, фото: Facebook
Публікація Iryna Darvai: Facebook

Крім цього франківчанка розповіла, що її маленька дочка також вирішила приєднається до акції і пожертвувала своє волосся. В результаті вони обидві змінили довгі зачіски на стильне каре.

“Я щаслива, що моя донечка також вирішила приєднатися разом зі мною до цієї ініціативи. Тепер у нас є нова спільна мета з Віталінкою – ми запускаємо коси. До мого наступного ювілею відросте…”- додала Iryna Darvai.


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Мы в соц. сетях