Шахраї за вами стежать: з карти “ПриватБанку” вкрадено 46 тисяч гривень – 24 Новини

Шахраї за вами стежать: з карти “ПриватБанку” вкрадено 46 тисяч гривень

Кліент банку постраждав внаслідок дій зловмисників.

У спеціальному розділі на сайті Мінфіну з’явився відгук клієнта «ПриватБанку» щодо того, що банк не здатен захистити своїх клієнтів.

Як пише потерпілий, вчора о 21:30 на його телефон прийшло повідомлення про блокування сімкарти, після чого його карта вимкнулася і телефон заблокувався.

Фото: скриншот з сайту Minfin

Зрозумівши, що здійснюються шахрайські дії чоловік зателефонував на “гарячу лінію” банку, та, нажаль, отримати відповідь оператора не зміг, та прийняв рішення заблокувати карти у автоматичному режимі, це було у 21:58, що наступного дня підтвердили у колцентрі «ПриватБанк». Незважаючи на це, протягом години з 22:08 до 23:00 кошти були поцуплені, а розмір втрат склав 46667.14 гр.

Вранці наступного дня під дописом обуреного клієнта з’явилася відповідь «ПриватБанку».

Фото: скриншот з сайту Minfin

“Нами постійно модернізуються програмні та технічні засоби, що дозволяють запобігти шахрайським діям зі сторони третіх осіб, вводиться додаткова перевірка при нетиповості операцій. Правоохоронці можуть отримати за оформленим, відповідно до чинного законодавства, запитом всю необхідну інформацію”, – відповів банк

Розгуленому клієнту залишається тільки сподіватися на роботу правоохороних органів та віру у законодавство, адже банк виявився обмежений у своїх можливостях.

“На жаль, в даному випадку банк обмежений у своїх можливостях. Пошук і затримання зловмисників, разом із проведенням розслідувань за випадками шахрайства є обов’язком правоохоронних органів та згідно із законодавством, знаходяться поза юрисдикцією банку”, – йдеться у відповіді банку


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Мы в соц. сетях